Vejce vyklepneme do misky a metličkou je rozšleháme.
Sýr nastrouháme nahrubo a vložíme k rozšlehaným vejcím. Směs promícháme.
Vaflovač rozehřejme a sběračkou do něj naneseme porci těsta. Přístroj přiklopíme a necháme vafle krásně naběhnout (Čas záleží na vašem vaflovači. Vafle v němvšak nechejte dostatečně dlouho, aby jejich povrch zezlátl a kraje byly krásněkřupavé.).
Než se chaffle upečou, připravíme si dip. Do menší misky vložíme zakysanou smetanu, hořčici, uzenou papriku, římský kmín, sůl a pepř. Vše dohladka umícháme.
Klíčky propláchneme vodou. Sušená rajčata nakrájíme na kousky.
Nyní již stačí jen vše naservírovat. Na upečené chaffle naneseme lžíci připraveného dipu, plátek serrana, klíčky a lžičku sušených rajčat.
Poznámky
Chaffle můžete ozvláštnit přidáním čerstvých bylinek, chilli nebo parmazánu.
Autor: Markéta
Chod: Svačiny
Kuchyně: USA
Klíčová slova: Lehká jídla, snadno a rychle, Snídaně, Sýr