Do formiček na yorkshirský pudink nalijeme trochu oleje, formy vložíme do trouby, kde je necháme řádně rozehřát (Pokud nemáte formičky na yorkshirský puding, postačí vám nějaké malé vyšší zapékací formičky nebo formičky na muffiny.).
Nyní si rychle připravíme těsto. Do misky vyklepneme vejce a lehce je rozšleháme, přisypeme mouku a přilijeme mléko. Promícháme. Přidáme strouhaný parmezán, pepř a sůl a znovu promícháme. Vznikne těsto tekutější konzistence, zhruba jako na palačinky.
Když je olej rozpálený, nalijeme rychle těsto do formiček zhruba 1 cm pod okraj. Formičky vložíme zpět do trouby a pečeme zhruba 20 minut, dokud nejsou pudinky krásně zlatavé (Troubu určitě neotvírejte, ať krásně vyběhnou!).
Než se pudinky upečou, promícháme změklé máslo s prolisovanými stroužky česneku, jemně sekanými bylinkami, a když jsou pudinky hotové, nandáme na ně máslo a podáváme.