Jako první si připravíme kynuté těsto. Hladkou mouku prosejeme do větší misky. Uprostřed uděláme důlek, do kterého přisypeme cukr, přidáme na kousky nakrájené máslo, vyklepneme vejce a nalijeme mléko. Nyní do tekutiny nadrolíme droždí a lehce jej v ní rozmícháme. Poté smícháme všechny suroviny a přemístíme je na pracovní plochu, kde z nich vypracujeme hladké kompaktní těsto. Těsto vložíme do misky, kterou přikryjeme mikroténovým sáčkem, a necháme na vlahém místě 1 hodinu kynout.
Máslo se skořicí umícháme dohladka tak, aby šlo dobře roztírat.
Vykynuté těsto rozdělíme na 8 dílů a každý z nich zpracujeme do bochánku. Ty poté necháme 15 minut kynout.
Odpočaté bochánky po jednom vyválíme do kulaté placky a celou jí potřeme máslem (Musí vám vystačit na 8 dílů, proto si množství pomyslně rozdělte.)
Od středu ke konci v jednom místě placku nařízneme a těsto po celém obvodu srolujeme tak, aby vznikl trojúhelník. Trojúhelníky poskládáme na tácek a necháme je v lednici 30 minut kynout.
Odpočaté kousky vyválíme na zhruba 2 mm tenko a od základny ke špičce je srolujeme. Rohlíky poskládáme na plech vyložený pečicím papírem a přikryté je takto necháme 30 minut odpočívat.
Troubu předehřejeme na 160 °C.
Rohlíčky potřeme rozkvedlaným vejcem a ve vyhřáté troubě na 160 °C je pečeme 15 minut.