APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2016

1.2K
https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts

Když se zpětně podívám na těch uplynulých 16 měsíců, které trávíme s neplechou v kuchyni, nestačím se divit, kam nás tento blog posunul. Zprvu bláznivý nápad naučit se vařit podle paní Sandtnerové nás raketově vystřelil do blogerského světa a my s neskutečnou potěchou stále jen kroutíme hlavou nad tím, že Vás to naše neplešení ještě baví. 

Poté co nám před pár měsíci přistála v emailu zpráva o nominaci našeho blogu na objev roku, nevěřili jsme vlastním očím a byli jsme neskutečně rádi, že si nás odborná porota, která má pod palcem všechny food blogy, které se v naší zemi vyskytují, všimla. Hned jsme prolustrovali konkurenci a bylo nám jasné, že v dnešní době plné zdravého životního stylu, nemůžeme s naší starou českou kuchyní na stupně vítězů ani pomyslet. Myslím, že na první pohled bylo jasné, že to vyhraje blog věnovaný paleo stravě, a jak už to tak u nás doma bývá, měla jsem opět pravdu! Naši kategorii vyhrála Yummy mummy foodie a my, jak se dalo čekat, tentokrát ostrouhali. Kromě objevu roku, který volila odborná porota, jsme byly nominováni i do TOP 30 nejlepších blogů v České republice. A to díky Vám! Byla to totiž kategorie, kterou volí veřejnost a ta nás vyhoupla na 10. místo. Ano, díky našim fanouškům jsme se dostali do TOP 10 nejlepších food blogů a přeskočili i taková esa jako Cukrfree, Maškrtnica, Kitchen and the city, Foodlover, Pradobroty, Zásadně zdravě a další. Wau! Málem jsme si z toho všeho sedli na zadek a nezbývá nám, než Vám touto cestou poslat jedno velké DĚKUJI! Vy nás totiž ženete dopředu a jsme neskutečně rádi, že nás podporujete v tom co nás baví. 

https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts
A teď už pojďme na to, co Vás jistě zajímá ze všeho nejvíce. Co že se to vlastně na akci jedlo a pilo? O pití se postaral hlavní sponzor celé akce Aperol spritz, a tak jsem mohli opět ochutnat skvělé míchané drinky v alkoholické i nealkoholické podobě. Pohoštění  zajistili Martin Liška, Michal Veréb a jejich tým z AMUSE. Jak se dalo očekávat, jejich slané i sladké dobroty byly jednoduše fantastické. Byla to potěcha nejen pro žaludek, ale i pro oko, a pokud bychom měli každý za sebe vyzdvihnout jednu z dobrot, které nám na jazyku nejvíce utkvěly, pro mě to byla variace na salát caprese a Franta doslova ujížděl na pečeném vepřovém bůčku na asijský způsob. Společně jsme si pak mlaskali na slaďounkých mini desertech a nabrali tak mnoho skvělé cukrové inspirace pro naše další neplešení. 

https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts
Letos to byl druhý rok, co jsme se na vyhlášení vítězů foodblogu roku dostali a my s přibývajícím večerem začali přemýšlet o tom, že bude hodně těžké, se sem příští rok opět dostat. Přeci jen v kategorii objev roku nemůžete být každoročně, a proto máme před sebou veliký kus práce! Já jsem už teď velmi zvědavá, zda dokážeme jednu ze 7mi stálých kategorií pokořit. Ve které byste nás viděli nejraději? Video, recepty, foodstyling, fotografie, cestování anebo pečení? 

https://www.facebook.com/neplechanaplechu/?ref=ts&fref=ts
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Close
© Copyright 2021. Všechna práva vyhrazena