APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2015

1.2K
Jak jste již na našem blogu zaznamenali, nedávno jsme byli nominováni v anketě Aperol Spritz FOOD blog roku 2015 v kategorii Aperitivo moment! Bylo to pro nás velké překvapení a zároveň velká pocta, že už po čtyřech měsících naší existence je naše tvorba takto pěkně oceněna. A tak protože jsme rádi, že si naší práce ceníte, chceme Vám o této akci podat malý report.
Vy co jste tuto soutěž sledovali, jistě víte, že vyhlášení proběhlo již před třemi měsíci a určitě si nešlo nevšimnout, že od té doby zde na blogu vládne pusto a prázdno! Za to se Vám omlouváme a dlužíme Vám malé vysvětlení! Květen pro nás totiž byl v mnohém zlomovým měsícem. Náš denní režim byl ze dne na den obrácen zcela na ruby a teprve až v posledních dnech se začínáme vracet k normálním činnostem. V půlce května jsme se totiž dozvěděli, že se náš rodinný tým rozroste o dalšího člena, který se k nám doufáme přidá začátkem příštího roku a bude mít na starost ochutnávání domácích ovocných pyré a kaší. Markéta měla s touto drobotinou spoustu práce a tak mi bylo již od prvních dní svěřeno vedení našeho blogu. Moje drahá polovička totiž většinu času trávila na záchodě a tak se o v naší domácnosti nesmělo o jídle ani mluvit. Souhlasil jsem tedy, že se o blog postarám, no a vidíte, jak to dopadlo.
 
Ale dost už vysvětlování, pojďme se podívat na vyhlášení Aperol spritz FOOD blog roku 2015. Z toho, že jsme byli nominováni do deseti nejlepších blogů v naší kategorii jsme byli naprosto paf, dlouho jsme koukali na pozvánku v emailu a když jsme usoudili, že to asi není vtip, účast jsme potvrdili. V hlavě se mi začaly rodit myšlenky na to, jak moderátor vyslovuje jméno našeho blogu a my si jdeme převzít cenu za první místo. Tuto myšlenku jsem později ještě rozšířil na ocenění absolutního vítěze a poněkud negativními komentáři Markéty se nenechal odbít. Konečně přišel ten den a my vyrazili do Prahy do krásného prostředí tovární stavby KOTELNA v pražském Karlíně. Užívali jsme si zde každou minutu a já napjatě čekal na zlatý hřeb večera, na vyhlášení a na to jak si jdeme převzít výhru. Jistota výhry mě však začala opouštěn už při představování zúčastněných blogů, které byly vážně o úplně na jiné úrovni než ta naše Neplecha. Mě tedy nezbývá než jim sklonit poklonu a uvědomit si, že abychom se jejich úrovni alespoň přiblížili, musíme zde udělat ještě mnoho práce! 

V naší kategorii se vyhlašovalo pouze prvních pět míst a my jsme mezi mini bohužel nebyli, ale utěšujeme se tím, že jsme byli určitě nejhůře šestí. Teď když víte jak to s námi dopadlo, můžeme přejít k tomu, abych vám přiblížil jak celý večer  probíhal, co jsme mohli ochutnat a co se celý večer pilo. Hlavním partnerem večera byl Aperol spritz a tak není těžké odhalit, čím jsme hasili naši žízeň. Na výběr bylo spoustu variant tohoto lahodného nápoje. Nás nejvíce zaujala nealkoholická verze, která byla vážně super!
Jelikož jde o soutěž Food blogů, doufám, že nečekáte že k jídlu byly studené šunkové mísy a klasické rautové stoly. Podávali se decentní a stylové jednohubky od White cirkus, jejichž základem byla jedlá hlína, popel, pastyňákové pyré a podobné vybrané speciality. Velkou pozornost bych také rád věnoval stánku s hotdogy od Tomáše Babince, které neměli chybu. Díky neotřelé kombinaci vynikají domácí klobásky a kysaného červeného zelí se smaženou cibulkou jsem si tyto hotdogy zamilovat a nebudu nic zastírat, do fronty jsem si na ně šel stopnout hned několikrát!
Na závěr bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří nás čtete, protože bez Vás bychom se na tento skvělý večer nedostali a chtěl bych Vám slíbit, že se budeme snažit, aby příští rok na vyhlášení zazněl i náš blog, odhodlání k tomu máme hodně! 
Fotky čerpány z FOODBLOGROKU.CZ tam jich najdete mnohem více.

Zapojte se do konverzace

  1. Má to šťávu! says:

    Jééé, tak proto taková pauza! Jinak skvělá zpráva a gratulace…a já si říkala, co se děje:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Close
© Copyright 2021. Všechna práva vyhrazena