HORKÁ ČOKOLÁDA

95
Že na severu Čech bude koncem Dubna teplo, jsme si naivně mysleli snad už jenom my. A tak ač nás zima stejně jako každý rok trochu zaskočila, museli jsme se s nenadálou situací popasovat. Venku padají sněhové vločky a tak abychom neumrzli, proléváme se horkou čokoládou. A né jen tak ledajakou! Je nám jasné, že horkou mléčnou čokoládu zná úplně každý, ale horkou bílou čokoládu, tu známe jenom my! A tak pokud se s ní chcete taky seznámit, jste tu opět správně!

Co budete potřebovat:
  • 1 krabičku čokolády Schogetten,
  • 400 ml plnotučného mléka,
  • skořici celou,
  • badyán.
V kastrolku si pozvolna prohřejeme mléko se skořicí a badyánem. Pozor, mléko se vám za žádnou cenu nesmí vařit! Z prohřátého mléka vytáhneme koření, odstavíme kastrol z plotny a po jedné do něj házíme kostičky čokošky, které za stálého míchání v mléce rozpustíme. No a to je celé kouzlo! Přejeme příjemné zahřívání a hlavně dobrou chuť. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Close
© Copyright 2021. Všechna práva vyhrazena